Accueil Cosmétiques naturels - Marinette

De meest populaire producten

Lees onze beauty tips en nieuwsberichten hier

1x/mois une offre ou un conseil beauté

(Beloofd…we overspoelen uw mailbox niet met spam)

FAQ

Ja natuurlijk, indien u eerst een test doet in de plooi van uw arm gedurende 24u. Wanneer er geen rode vlekjes optreden (of jeuk), dan kunt u voortaan gewoon natuurlijke producten gebruiken. De concentratie van essentiële oliën aanwezig in onze producten respecteert de gangbare normen in de cosmetische aromatherapie.

Ja, de producten van Marinette zijn precies ontwikkeld voor vrouwen die de eerste verouderingseffecten vertonen. Hoe sneller u uw huid verzorgt met het juiste huidverzorgingsritueel, hoe beter u de impact van het verouderen op de huid bestrijdt. Doe eerst de Quizz « Welke verzorging voor mijn type huid?”

Neen, helaas. De producten bevatten bepaalde essentiële olieën die niet geschikt zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De producten mogen ook niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 10 jaar oud. Uw veiligheid en die van uw baby/kind gaan voor alles natuurlijk.

We verwijzen u graag door naar de instructies die u in de productfiches vindt. U vindt er waardevolle tips. Doe de Quizz « Welke verzorging voor mijn type huid?» u vindt er ook waardevolle tips hoe de producten van Marinette aan te brengen.

De gezichtsverzorgingsproducten bevatten geen zonnefilter en bepaalde producten bevatten « lichtgevoelige » essentiële olieën (dit betekent dat het niet aangewezen is te zonnebaden tot maximum 12 uur na het aanbrengen van het product).

communaute de tests

Vous souhaitez faire partie de notre groupe de testeurs /testeuses lors de la création de nouveaux produits ? Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous recontacterons.

Nederlands (België)
Français Nederlands (België)